Router til fibernet

Ved bestilling af dit nye internetabonnement via fibernet, får du Genexis Pure ED500 router med i prisen, uanset hvilken hastighed du vælger. Routeren tilsluttes direkte til din fiberboks. Husk, at du først kan installere dit internet på den dato, som fremgår af din ordrebekræftelse.

Nem installation af router til fibernet

Brug din egen router til fibernet

Hvis du ønsker at fravælge routeren fra Kviknet og i stedet benytte din egen router, skal du blot fravælge lån af router, når du bestiller dit nye internetabonnement.

På fibernet fra Ewii og TDC, skal du blot frakoble vores router og tilslutte din egen til den mediekonverter, som vores router er tilkoblet. På fibernet fra Bolignet, skal du frakoble vores router og tilslutte din egen til det vægstik, som vores router eller er koblet til.

Her finder du en guide til Genexis Pure ED500 som pdf

Test hastigheden af dit internet Læs også: Lav en hastighedstest af dit internet via fibernet Teknikerbesøg Læs også: Har jeg brug for et teknikerbesøg