Router til DSL

Ved bestilling af din nye internetforbindelse til DSL, har du mulighed for at låne en Genexis Pure ED500 router fra Kviknet, som du tilslutter via dit telefonstik. Du kan også vælge at låne et 1-portsmodem, som du tilslutter din egen router.

Nem installation af router til dsl

Brug din egen router til DSL

Hvis du ønsker at fravælge Genexis Pure ED500 router fra Kviknet og i stedet anvende din egen router, skal du kontakte vores kundeservice, så vi kan sætte Kviknets router i bridge mode. Herefter kan du tilslutte din egen router til Kviknets router. Ændringen tager kort tid.

Brug Genexis ED500 som modem

1. Du skal frakoble alle kabler undtagen strøm og telefonkabel, så routeren er det eneste, der er tilsluttet.
  2. Derefter skal du nulstille din egen router. Se her, hvordan du nulstiller din router. Routeren vil undervejs genstarte et par gange. Du bør vente ca. 20 minutter.
  3. Nu kan din nye Genexis Pure ED500 router fungere som et modem, og du kan tilslutte din egen router.

Her finder du en guide til Genexis Pure ED500 som pdf

Internet via telefonstik Sådan fungerer dit internet via telefonstik Internet via kabel-tv-stik Er internet via kabel-tv muligt for mig?