Kviknet driftsstatus

Ingen aktuelle problemer

Der er på nuværende tidspunkt ikke konstateret nogen generelle fejl i vores net. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du oplever problemer med din forbindelse.

Registrering af driftsforstyrrelser

Hvis dit internet fra Kviknet ikke kører optimalt, bør du undersøge driftsstatus som det første. Her på siden registreres alle driftsforstyrrelser både nationale og regionale.

Kviknet sikrer stabiliteten af dit internet ved at overvåge drift på alle netværk af Kviknet ved at pinge samtlige kunders udstyr hvert 5. minut. På den måde opsnappes alle indikationer på driftsforstyrrelser og du kan løbende følge status.

Problemer med internetforbindelsen

Er der ikke registreret driftsforstyrrelser på dit netværk, kan der være andre årsager til, at du har problemer med din internetforbindelse. Du kan selv forsøge at forbedre din forbindelse på følgende måde:

  1. Gennemgå din routers opsætning og placering i boligen. Se hvordan
  2. Lav et reset (nulstilling) af din router. Se hvordan
  3. Læg mærke til om driftsforstyrrelserne opstår, når I er mange personer på internettet samtidig. Dit internet kan være overbelastet af at alle i husstanden downloader, streamer eller spiller online på samme netværk. For at undgå nedbrud af dit internet, har du måske brug for at øge hastigheden på dit bredbånd. Tag kontakt til kundeservice for hjælp og vejledning.